Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Hardware leveren

I-Serv optimaliseert en levert hardware volgens de noden van je bedrijf. Uit een breed aanbod van computers, routers, switches, printers en hardware firewalls selecteren we de hardware die perfect bij de werking van jouw onderneming past.

In de eerste plaats analyseren wij je huidige IT-omgeving. Dit stelt ons in staat om de werking van je bedrijf en je noden beter te begrijpen en gepaste oplossingen aan te bieden. Op basis van deze doorlichting, stellen we een totaalpakket samen, waarbij we rekening houden met het beschikbare budget en je keuze om te investeren in langdurig gebruik of een snelle en regelmatige hardware vervanging.

We adviseren je uitgebreid over wat noodzakelijk is voor jouw bedrijf, waar er plaats is voor verbetering en aan snelheid kan gewonnen worden, en wat we kunnen automatiseren. We helpen je ook met de look-and-feel van je hardware, zeker wanneer je medewerkers in open kantoorruimtes of aan een ontvangstbalie werken. Op die manier komt ook je hardware in het verlengde van de huisstijl van je onderneming te liggen.

Wij verkiezen om te werken met een aantal kwaliteitsvolle hardware merken, waaruit je vrij kan kiezen. Merken die over de jaren heen hun strepen hebben verdiend en duidelijke garanties en herstelmogelijkheden aanbieden. Onderbrekingen van je workflow door defecten worden hierdoor tot een minimum beperkt. Je krijgt professionele ondersteuning bij de installatie en integratie van je hardware. Mocht je toch een probleem ondervinden, dan zijn wij uiteraard je eerste aanspreekpunt.

Relevante projecten

Immo Beguin - Waregem & Ronse
Krullekop BV - Ruiselede

Problemen met je hardware? Nood aan een update van je IT-omgeving?

Wat we voor je doen

Back-up services
Meer informatie
Antivirus & beveiliging
Meer informatie
E-mailadressen beheren
Meer informatie
Online werkplaats voorzien
Meer informatie