Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Antivirus & beveiliging

De beveiliging van je IT-omgeving wordt steeds belangrijker. Maar hoe pak je dit als bedrijf aan? Als jouw IT-partner biedt i-Serv alomvattende oplossingen op basis van de mogelijke risico’s die jouw bedrijf of organisatie loopt. Maar ook als particulier kan je voor een digitale beveiliging bij ons aankloppen.

Op basis van ervaring verkiezen we te werken met de beveiligingssoftware van Bitdefender. Dit merk levert software met een meerlaagse bescherming en opsporing, zonder dat het je apparaten vertraagt. Het beheer van het programma biedt ook voldoende vrijheid, zodat wij de beveiliging perfect op maat van jouw persoonlijke of bedrijfsspecifieke noden kunnen afstemmen. Naast de nodige software staan we ook in voor beveiliging via hardware zoals routers en firewalls.

Beschikt jouw onderneming niet over een IT-afdeling? Dan staan wij volledig in voor de veiligheid van alle apparaten, zelfs wanneer een gedeelte door je medewerkers gebruikt wordt voor thuiswerk. Werk je veel samen met freelancers? Ook voor hen leveren we de nodige beveiliging via het installeren en opnieuw verwijderen van software.

Voor bedrijven met een IT-afdeling, vormen we inzake digitale beveiliging een eerstelijns service voor hulp en kan je rekenen op een nauwe samenwerking.

Relevante projecten

Immo Beguin - Waregem & Ronse
Krullekop BV - Ruiselede

Op zoek naar een performante antivirus en beveiliging?

Wat we voor je doen

Hardware leveren
Meer informatie
Back-up services
Meer informatie
E-mailadressen beheren
Meer informatie
Online werkplaats voorzien
Meer informatie