Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Team

Als jouw IT-partner denken we actief met je mee om tot efficiënte oplossingen te komen en de werking van je organisatie of bedrijf vlot te laten verlopen. Op basis van onze ervaring en vakkennis staan wij je te allen tijde bij door snel in te spelen op veranderingen in de sector en kwaliteitsvolle soft- en hardware aan te bieden, die voor jou en je onderneming relevant zijn.

Gestart in 2009, zijn we snel gegroeid tot een IT-bedrijf dat zich graag toelegt op de IT- en beveiligingsnoden van KMO’s, zelfstandigen en particulieren. Met een team van 5 vaste medewerkers en verschillende ervaren freelancers op diverse locaties, zorgen we voor een performante dienstverlening over heel Vlaanderen.

Door onze team samenstelling kan je als klant rekenen op een snelle reactie op jouw vragen en lagere transportkosten wanneer we fysiek moeten ingrijpen. Je eerste contact en initiële oplevering vindt telkens plaats via Andrew Durnez, de zaakvoerder van i-Serv, die ook steeds je directe aanspreekpunt blijft. Voor een vlotte opvolging van onze diensten wordt de dichtstbijzijnde medewerker of freelancer ingeschakeld, die volledige toegang heeft tot alle relevante info. Op die manier zijn we altijd bereikbaar en vormen we een trouwe partner voor perfect maatwerk.