Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Back-up services

Data zijn van cruciaal belang voor de dagelijkse werking van je organisatie of bedrijf. Het is niet alleen belangrijk dat die gegevens goed beschermd worden tegen bedreigingen zoals virussen, maar ook tegen schade aangebracht door brand, diefstal of menselijke fouten. Ook het zorgvuldig bewaren en beschermen van persoonlijke data wordt door de huidige GDPR-wetgeving wettelijk verplicht.

Kortom, een back-up in de cloud van al je data is een absolute noodzaak. Bij ons kan je ook terecht voor een back-up van alle instellingen van routers en firewalls. Zo beschik je bij fouten of andere gebreken over een snelle en kostenbesparende heropstart van je hardware.

I-Serv biedt je aan de hand van je persoonlijke of bedrijfsspecifieke noden een passende back-up oplossing in de cloud aan via Office 365. We zorgen voor een versleutelde en gecomprimeerde kopie van al je gegevens, veilig opgeborgen in datacenters verspreid over België, Europa en de Verenigde Staten. Dagelijks worden alle gewijzigde gegevens automatisch bijgewerkt.

Ook voor een back-up van alle instellingen van routers en firewalls kun je bij ons terecht. Op die wijze beschik je bij fouten of andere gebreken over een snelle en kostenbesparende heropstart van deze hardware. Functioneert je smartphone als het ware als jouw kantoor? Bewaar je veel persoonlijke data zoals foto’s enkel op je telefoon? Onze services omvatten ook een uitgebreide back-up van alle werk gerelateerd en persoonlijke data op mobiele telefoons.

Relevante projecten

Immo Beguin - Waregem & Ronse
Krullekop BV - Ruiselede

Nood aan back-updiensten op maat van jouw onderneming?

Wat we voor je doen

Hardware leveren
Meer informatie
Antivirus & beveiliging
Meer informatie
E-mailadressen beheren
Meer informatie
Online werkplaats voorzien
Meer informatie